Jump to content

Recommended Posts

Everytime someone is talking on any subject a live caption appears near the bottom of the screen with the words coming up that are usually all wrong. 

This has recently just appeared and I cannot get rid of it, it is such a nuisance. Can anyone help?

Link to post
Share on other sites
Just now, MJCM said:

Is this on every website or on here only?

 

Can you post a screenshot?

It is everywhere where there is talking going on, though not in movies, it is a black square a few ins long and about 2ins down with white words.

I'm sorry, I don't know how to do a screenshot, I have never learned as I never seem to need to do any.

Link to post
Share on other sites
Just now, talahtnut said:

Have you a live transation app. plodding along in the background?

No, I just keep crossing it out, then after a while it comes back.

Link to post
Share on other sites
8 minutes ago, possum1931 said:

It is everywhere where there is talking going on, though not in movies, it is a black square a few ins long and about 2ins down with white words.

I'm sorry, I don't know how to do a screenshot, I have never learned as I never seem to need to do any.

Take a picture with your Phone / Camera and upload that!

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
3 minutes ago, possum1931 said:

No, I just keep crossing it out, then after a while it comes back.

It is at the very bottom of the screen right in the middle, it measures about 4ins by 1 and a half ins.

Link to post
Share on other sites

One more question

 

is it only when you have a browser open OR is it all the time even when the Browser is closed?

Link to post
Share on other sites
Just now, possum1931 said:

It is at the very bottom of the screen right in the middle, it measures about 4ins by 1 and a half ins.

Is it advertising something?

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
11 minutes ago, MJCM said:

One more question

 

is it only when you have a browser open OR is it all the time even when the Browser is closed?

I think it only does it on Google. It did not do it on Brave.

Link to post
Share on other sites
1 minute ago, possum1931 said:

 I tried your link, got it fixed now. Thanks a lot.

Stop playing with things you don't understand ( that was said with tongue firmly in cheek ) 😁😁

  • Haha 1
Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, possum1931 said:

Yes it is on chrome. Your link doesn't work.

I think you have other issues with your PC if a Google Support Site can't open.

 

But here is a summary of what you need to do

 

livecaption.JPG.e92df84c50715ae642bce893125b6b10.JPG

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
1 minute ago, MJCM said:

I think you have other issues with your PC if a Google Support Site can't open.

 

But here is a summary of what you need to do

 

livecaption.JPG.e92df84c50715ae642bce893125b6b10.JPG

Thanks, I have got it fixed now. Can I turn this on when watching movies? It might be good for that, but it never came on when I was watching movies, probably something I have got to learn with this.

  • Like 1
Link to post
Share on other sites
28 minutes ago, possum1931 said:

Yes it is on chrome. Your link doesn't work.

It did not work the first time, but when I went back and tried it again, it was fine. Thanks

Link to post
Share on other sites
21 minutes ago, possum1931 said:

Thanks, I have got it fixed now. Can I turn this on when watching movies? It might be good for that, but it never came on when I was watching movies, probably something I have got to learn with this.

I don't have Chrome, so someone else can comment, but if it just a setting in Chrome to needs to be set, then why not!

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...