Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Thailand News and Discussion Forum | ASEANNOW

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

World's Easiest Quiz

Featured Replies

If this was posted before, sorry. :D

-------------------------------------------------

I FAILED :D

WORLD'S EASIEST QUIZ :D

Passing requires ONLY 4 correct answers

1) How long did the Hundred Years War last?

2) Which country makes Panama hats?

3) From which animal do we get cat gut?

4) In which month do Russians celebrate the October Revolution?

5) What is a camel's hair brush made of?

6) The Canary Islands in the Pacific are named after what animal?

7) What was King George VI's first name?

8) What color is a purple finch?

9) What country do Chinese gooseberries come from?

10) What is the color of the black box in a commercial airplane?

All done?

Check your answers below! :o

ANSWERS TO THE QUIZ:

1) How long did the Hundred Years War last?

Answer: 116 years

2) Which country makes Panama hats?

Answer: Ecuador

3) From which animal do we get cat gut?

Answer: Sheep and Horses

4) In which month do Russians celebrate the October Revolution?

Answer: In November

5) What is a camel's hair brush made of?

Answer: Squirrel fur

6) The Canary Islands are named after what animal?

Answer: Dogs

7) What was King George VI's first name?

Answer: Albert

8) What color is a purple finch?

Answer: Crimson

9) What country do Chinese gooseberries come from?

Answer: New Zealand

10) What is the color of the black box in a commercial airplane?

Answer: Orange, of course.

WHAT DO YOU MEAN, YOU FAILED??!!! :D

Pass this on to some of your other brilliant friends and see how they do! :D

P.S. Thank you Charlie for this one. :D

Create an account or sign in to comment

Recently Browsing 0

  • No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.