Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Thailand News and Discussion Forum | ASEANNOW

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Lateral Thinking Puzzle

Featured Replies

man

1. ------------

board

Ans. = man overboard

Okay, let's see if you've got the hang of it.

stand

2. ------------

i

Ans. = I understand

OK . . . Got the drift ? Let's try a few now and see how you fair ?

3. /r/e/a/d/i/n/ g/

Ans. = reading between the lines

4. r

road

a

d

Ans. = cross road

Not having a good day now, are you ? Redeem yourself.

5. cycle

cycle

cycle

Ans. = tricycle

Easy to figure that one out ha!

0

6. ------------

M.D.

Ph.D.

Ans. = two degrees below zero

C'mon give it a little thought ! !

knee

7. ------------

light

Ans. = neon light ( knee - on - light )

U can prove u r smart by getting this one.

ground

8. ------------ ---

feet feet feet feet feet feet

Ans. = six feet underground

Oh no, not again ! !

9. he's X himself

Ans. = he's by himself

Now u messing up big time.

10. ecnalg

Ans. = backward glance

Not even close ! !

11. death ..... life

Ans. = life after death

Okay last chance ............ ......

12. THINK

Ans. = think big ! !

And the last one is real fundoo - - -

13. ababaaabbbbaaaabbbb ababaabbaaabbbb. ..

Ans. = long time no 'C'

HIJKLMNO

Ans Water! Go figure...

HIJKLMNO

Ans Water! Go figure...

anything to do with 'Urine' ??

H TO/TWO O

HIJKLMNO

Ans Water! Go figure...

anything to do with 'Urine' ??

Nothing as compex. It's just H2O as in, water (H to O)...

Create an account or sign in to comment

Recently Browsing 0

  • No registered users viewing this page.

Account

Navigation

Search

Search

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.